VIP Magazin
27 Octombrie 2020
Print
Print
Print
Print
Martie 2016, Nr. 138

Bărbaţi despre femei, femei despre bărbaţi

Primavara asta a venit peste noi cu blândeţea şi căldura gândurilor pline de visuri şi ale zborurilor pline de promisiuni. O primăvară, tot timpul, seamănă cu o promisiune.

Şi revista noastră e ca o promisiune romantică şi frumoasă. Am muncit la ea cu mare drag. Echipa Medpark a ajuns la a cincea aniversare, iar Olga Şchiopu povesteşte cu emoţie despre acest al patrulea copil al ei. Aureliu Batrînac, directorul medical al spitalului, vorbeşte despre inimă şi cum ar fi inimile noastre dacă într-o zi ele nu ar mai putea iubi, urî sau nu s-ar mai putea intrista.

Sunt încă emoţionată de confesiunile făcute de opt bărbaţi atât de diferiţi şi atât de asemănători într-un proiect pe care îl veţi găsi peste câteva pagini. Octavian Ţîcu, de exemplu, crede că iubirea este o luptă comună pentru păstrare, că femeile s-ar descurca singure, dacă nu ar vrea să nască, pentru că, „să fim oneşti, toată viaţa ne cară în spate ca pe nişte copii”. Sergiu Voloc, proaspătul şi fericitul tătic, zice că cel mai bun sfat pe care i l-a dat vreodată Silvia a fost să nu mai facă postări pe Facebook. Sergiu Moldovanu crede că un bărbat trebuie să se îngrijoreze dacă o femeie tace… Da, pentru asta, chiar merită să se îngrijoreze. Sergiu Prodan (îi stă atât de bine uşor grizonant), zice că a renunţat demult să mai înţeleagă femeia şi, cu cât mai mult timp e cu Viorica, cu atât mai puţin sunt fiecare aparte… Iar Petru Haruţă nu îi duce niciodată cafeaua în pat Getei, pentru că programul lor încă nu se poate sincroniza – unul vine, altul pleacă şi invers… Multe alte lucruri faine citiţi şi despre Bogdan Ghieş, Guz şi Dmitri Voloşin. Ultimul ştie că femeilor niciodată nu le ajung haine, dragoste şi încredere în propria irezistibilitate. Ce bine ne cunoaşte…

Top sexy, revelaţia acestei ediţii. Avem cele mai frumoase femei din lume. Şi ele nu sunt pur şi simplu frumoase sau pur şi simplu sexy. Senzualitatea multora dintre ele vine din ceea ce fac – adică, din munca lor, din activităţile lor zilnice, fie că sunt modele, ştiriste, prezentatoare TV sau vedete din showbiz.

Eu ce aştept de la primăvara asta? Mai mult timp pentru a o savura. Asta e ceea ce nu îmi ajunge acum. Timp. Opriţi timpul, vă rog, vreau să cobor…

 

Cu drag, Rodica Ciorănică

Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău