VIP Magazin
28 Octombrie 2020
Print
Print
Print
Print
Mai 2015, Nr. 129-130

Unsprezece

Vreau să cred că 11 înseamnă unu plus unu, adică doi, și că doi înseamnă să ai mereu pe cineva alături – oameni care știu cum e să construiești ceva, dar și cum se întinde mâna unui prieten. Vreau să cred că 1 înseamnă „VIP magazin”, iar celălalt 1 însemnaţi voi, toţi care ne-aţi fost alături în acești 11 ani, toţi cei care au trăit cu noi toate momentele de bucurie, dar și de supărare. Colegi, prieteni, parteneri, clienţi. După 11 ani, ne simţim puternici. Mai puternici ca niciodată.

Am construit un brand – „VIP magazin” – cu care ar vrea oricine să își asocieze numele. Am construit o revistă care e o reflecţie a binelui din noi și din voi. Avem o colecţie impresionantă din peste 130 de ediţii de revistă, pe care le poţi lua în mâini, răsfoi, în care vezi cum am evoluat noi și personajele noastre, adică voi, în care vezi cum s-a construit Chișinăul cultural, Chișinăul politic și Chișinăul de afaceri. Sute de branduri s-au lansat și au început să facă parte din viaţa noastră de fiecare zi. Am scris nu doar despre visurile voastre, dar am ajuns, în 11 ani, să vedem și cum s-au împlinit acestea. Am văzut cum v-aţi născut copiii, cum i-aţi dus la școală, cum v-aţi lansat micile afaceri și unde sunt acum acestea…

Scriu aceste rânduri și abia acum conștientizez ce mult înseamnă acest 11. Știu că acești ani, deși au zburat într-un ritm ameţitor, au fost frumoși. Fenomenali. Am trecut prin greutăţi enorme, dar dacă ar fi să am acum șansa de a schimba ceva, de a renunţa la acești 11 ani în favoarea a ceva gata construit, cred că nu aș schimba nimic. La fel ca fiecare dintre voi.

 

Cu drag, Rodica Ciorănică

Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău